MyOxygen Kids

MyOxygen Kids

To MyOxygen ξεκίνησε μάχη κατά της Παιδικής Παχυσταρκίας. Αποστολή του γυμναστηρίου είναι τα παιδιά μας στη Ρόδο να αγαπήσουν τη γυμναστική από νωρίς και να αποφύγουν προβλήματα υγείας που συναντάμε καθημερινά στους ενηλίκους.

Στα πλαίσια αυτά, το MyOxygen επένδυσε στη δημιουργία ενός πρωτοποριακού προγράμματος εκγύμνασης για παιδιά 6-12 ετών που διασκεδάζει και γυμνάζει τα παιδιά. Επιστημονικά τεκμηριωμένο πρόγραμμα από ειδικούς που κάνει τα παιδιά να αγαπάνε την γυμναστική.

5 λόγοι που τα παιδια θα έρχονται ξανά και ξανά!

1.  “ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ”

Όταν είσαι νέος η “άσκηση” είναι κάτι που οι ενήλικες σε αναγκάζουν να κάνεις. Η διασκέδαση όμως είναι ο δικός σου λόγος για να το κάνεις και το MyOxygen Kids είναι διασκέδαση. Το να γίνεις fitter (να αποκτήσεις καλύτερη φυσική κατάσταση) είναι κάτι που έρχεται μαζί. Πως το ξέρουμε; Επειδή το ερευνήσαμε, το δημιουργήσαμε και το δοκιμάσαμε σε παιδιά που θέλουν να διασκεδάσουν, να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και το κατάφεραν.

2.  “ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ”

Κάθε παιδί ή έφηβος, σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα είναι σε θέση να κάνει όλες τις κινήσεις με ευκολία. Οι κινήσεις δένουν προοδευτικά μεταξύ τους ώστε το παιδί να γίνεται πιο επιδέξιο και να νιώθει καλά με τον εαυτό του στο τέλος του μαθήματος.

3. “ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ”

Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, η ποικιλία είναι μεγάλη και οι δάσκαλοι εκπαιδευμένοι να κρατούν τα παιδιά απασχολημένα και σε εκγρήγορση. Τα μικρότερα παιδιά μαθαίνουν να κινούνται εμπνευσμένα μέσα από ιστορίες και μουσική που δημιουργήθηκε ειδικά για το MyOxygen Kids. Καθώς μεγαλώνουν με το πρόγραμμα αυτό, αναπτύσσουν πλήθος δεξιοτήτων που πηγάζουν από τις βασικές αρχές της γιόγκα, χορού, θεάτρου, πολεμικών τεχνών χτίζοντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα.

4. “Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ”

Ρωτήσαμε. Γνωρίζουμε τι αρέσει στους νέους ανθρώπους. Και αυτό είναι ακριβώς που τους προσφέρουμε. Μερικά τραγούδια θα τα έχετε ήδη ακούσει και μερικά έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το BORN TO MOVE™ Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να τραγουδούν ταυτόχρονα, κάτι που τους βοηθά να μάθουν την χορογραφία.

5. “ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ”

Τα πάντα είναι πιο διασκεδαστικά με φίλους. Οι νέοι έχουν μια έντονη ανάγκη να ανήκουν σε ομάδα συνομιλήκων τους και αυτή αυξάνει καθώς μεγαλώνουν. Οι δάσκαλοι του MyOxygen Kids έχουν εκπαιδευτεί για να δίνουν την αίσθηση του “ανήκειν”, και αυτό χρησιμοποιείται για να δίνει κίνητρο στους μικρούς μας φίλους και να τους κρατούν απασχολημένους.

©2019 My Oxygen Health Club  | Όροι Χρήσης  | Terms & Privacy 

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account