Συστατικά:
1 1/2 φλ. ρύζι
3 1/2 φλ. νερό
2 πράσινες πιπεριές
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλ. αρακά
1/2 φλ. καλαμπόκι
4 ντομάτες
1 κρεμμύδι
4 κ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
(προεραιτικά: λαχανικά της επιλογής σας)
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το σκόρδο, το κρεμμύδι και τις ντομάτες και τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα μαζί με τον αρακά και το καλαμπόκι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά στους 180οC. Έπειτα, ρίχνουμε στην κατσαρόλα το υπόλοιπο (ζεστό) νερό και, μόλις αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το ρύζι. Ανακατεύουμε το μείγμα, χαμηλώνουμε την εστία στους 150οC και αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το νερό.
Καλή όρεξη!
Κάψε τις περιττές θερμίδες της ημέρας επιλέγοντας το πρόγραμμα που σου ταιριάζει εδώ!